In Ameide werken de Gebroeders Bor met een vloot van 15 vrachtwagens en zijn we vooral bezig met het vervoer en het behartigen van wensen van onze zeer gewaardeerde vaste opdrachtgevers.

Loyaal, veilig, flexibel & snel zijn onze codewoorden tot succes. We staan dan ook dag en nacht klaar om uw vragen te beantwoorden.

Door de korte communicatielijnen, de snelle service en onze flexibele opstellingen, zijn we altijd bereid om samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken.

Image
Image


We maken gebruik van deskundige mensen die zeer gemotiveerd zijn en over een echte werkmentaliteit beschikken. Onze medewerkers hechten veel waarde aan de prettige werkomstandigheden en een collegiale sfeer, wat weer terug te vinden is in onze manier van denken en werken.
We zijn er te allen tijde met en voor de klant!

Nationaal en -Internationaal transportbedrijf Gebroeders Bor Transporten B.V. zet de standaard in winkeldistributie, bulk- en huiftransport.
Met maximale aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een excellente performance is Gebroeders Bor een opkomend bedrijf in de Nederlandse transportsector.